Resultatlista: F11-12 start: 2015-04-25 10:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
-450Berglund, ElviraSpårvägen CFDNS
Redovisat 1 av 1 st
Resultatlista: P11-12 start: 2015-04-25 10:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1446Pettersson, SebastianFinspångs CA00:30:01
2449Wiking, AntonMTB Täby00:30:19+00:00:18
3448Warrén, JoelMTB Täby00:30:30+00:00:29
4442Fransen, Jonathanmtb täby00:32:40+00:02:39
5440Ekman, ErikMTB Täby00:33:02+00:03:01
6447Wahlqvist, ArvidTBOK Trosabygdens Cyklister00:33:20+00:03:19
7438Alm, RasmusTrosabygdens Cyklister00:35:14+00:05:13
8441Eriksson, GustavMtb Täby00:36:23+00:06:22
9437Borg, LeoSpårvägen CF00:37:01+00:07:00
10414Axelsson, EliasKungsör SK00:40:01+00:10:00
11502Jonasson, ManfredSpårvägen CF00:46:07+00:16:06
-439Berglund, FabianSpårvägen CFDNS
-443Karlsson, EmilLEKEBERGS IFDNS
-445Norgren, GustavSpårvägenDNS
Redovisat 14 av 14 st
Resultatlista: Motion 10 km start: 2015-04-25 10:00
Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
451Borg, MaxSpårvägen CF00:44:18
452Borg, MaxSpårvägen CFDNS
453Edlund, HeidiDNS
454Elgström, Gustavck antilopen00:34:40
455Elofsson, EdvinMjölby ck00:33:01
456Elofsson, TorbjörnMjölby Ck00:33:14
457Engström, KennethRembo IK00:50:10
458Eriksson, AndersTeam Eriksson01:14:24
459Eriksson, DanielTeam Eriksson01:14:18
460Fridström, TeresiaSträngnäs cykelklubbDNS
461Fridström, TovaSträngnäs cykelklubb00:57:00
462Jansson, Emelie00:49:23
504Jonasson, PatrikSpårvägen CF00:31:02
463Kindahl, Johan00:46:10
464Kindahl, JonathanFinspångs CA00:36:28
465Kromnér, SvanteTrosa Cykelsällskap/TBOK00:53:33
466Larsson, Adam01:16:59
467Larsson, Berndt01:17:05
468Larsson, Isaac01:15:53
469Lindgren, Ludvigck antilopen00:34:43
470Nilsson, Emilck antilopen00:40:20
471Olsson, StefanSpårvägen CFDNS
472Pers, PhilipSSSS01:01:33
473Pers, RasmusSSSS00:55:00
474Ståhlberg, Joakim00:44:16
475Ståhlberg, Oliver00:44:17
476Viklund Borg, ClaraSpårvägen CF00:44:23
477Warrén, OlaMTB Täby00:30:31
507Wärdig, OscarTeam Family00:32:06
Redovisat 29 av 29 st
Resultatlista: Nyb F/P 6-10 start: 2015-04-25 10:10
Nr.Efternamn, FörnamnKlubb
505Ahlström, GustenNorrköping
478Alm, FabianTrosabygdens Cyklister
479Bergman, WilmaLEKEBERGS IF
222Dernelid, LudvigMTB Täby
480Edlund, LeonDNS
481Elofsson, TildeMjölby ck
218Fakt, NilsFinspångs CA
515Grahn, IrisKolmården MTB
482Gremark, LinusLEKEBERGS IF
483Häger, MaxVingåker CK
514Jacobsson, OscarVingåkers CK
300Jarl, AxelNAIS OK
217Jarl, SixtenNAIS OK
503Jonasson, TageSpårvägen CF
484Karlsson, AliceLEKEBERGS IF
485Kindahl, WilliamFinspångs CA
486Klyver, JohannesTrosabygdenscyklisterDNS
291Lindgren, KevinFinspångs CA
487Lindström, MorrisVingåkers CK
287Lövgren, IsakFinspångs CA
288Lövgren, RasmusFinspångs CA
488Mildner, Liam
520Norrgran, EllaCK Dainon
506Nyberg, LinusCK Hymer
297Oltnäs, AnnaSimonstorp Multisport
293Oltnäs, LisaSimonstorp Multisport
489Reinholdsson, MimmiVingåkers CK
490Reinholdsson, MoaVingåkers CK
286Söderström, OscarOK Kolmården
413Ullstrand, DavidKolmården MTB
516Wärdig, HelmerTeam family
Redovisat 31 av 31 st
Resultatlista: Tävling 55 km Dam start: 2015-04-25 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
185Sedemark, MariaMTB Täby02:41:50
282Lagercrantz, HeleneBorås CA02:54:40+00:12:50
384Lundin, AnnaVelocipedföreningen punschrullen03:19:42+00:37:52
487Östfeldt, HannaMTB Täby03:23:29+00:41:39
583Larfeldt, JennyFinspång CA03:30:46+00:48:56
6282Sundling, RebeckaVelocipedföreningen Punschrullen04:11:43+01:29:53
-81Dahlstrand, ElnaIKHPDNS
-86Svensson, CeciliaFinspångs CADNS
Redovisat 8 av 8 st
Resultatlista: Tävling 55 km Herr start: 2015-04-25 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
162Sparr, HenrikCk Ceres02:07:48
240Lagercrantz, Fredrikkolmården mtb02:09:08+00:01:20
345Lillpers, NilsSpårvägen02:14:37+00:06:49
467Thyrstedt, RobinAlingsås sp.02:15:15+00:07:27
527Gustafsson, AdamEksjö CK02:16:05+00:08:17
642Larsson, Pärvästerås ck02:18:36+00:10:48
750Mård, HansCykloteket Racing Team02:18:40+00:10:52
848Ludvigsson, ViktorHjo vk02:21:18+00:13:30
939Kreutz, HenricSöderköpings SK02:24:06+00:16:18
1076Nilsson, PeterKolmården MTB02:24:19+00:16:31
1160Silvén, FredrikMTB Täby02:24:27+00:16:39
1224Engström, JakobKolmården MTB02:24:42+00:16:54
1364Söderlund, MartinLidingö CK02:27:37+00:19:49
1449Lundgren, PeterMera lera MTB02:28:00+00:20:12
15294Lövgren, MattiasFinspångs CA02:28:38+00:20:50
1637Kippilä, MikaelJärfälla CK02:29:15+00:21:27
1756Pettersen, MagnusAlmby IK02:29:35+00:21:47
1833Karlsson, AndreasKvänums IF02:29:49+00:22:01
1941Larsson, PierreNorrköpings Skidklubb02:30:15+00:22:27
2031Jansson, RonnieMTB TÄBY02:31:08+00:23:20
2168Tibert, GunnarMTB Täby02:31:31+00:23:43
2279Allerstrand, MatsCykloteket Racing Team02:31:33+00:23:45
2357Porsby, GunnarVÄSTERÅS CK02:33:03+00:25:15
2430Ingemansson, KristofferFredrikshofs IF CK02:33:23+00:25:35
2575Larsson, GöranTrosabygdens cyklister02:33:40+00:25:52
2663Svartström, OlovSigtuna Märsta Arlanda ck02:33:44+00:25:56
2725Engström, MartinAXA Sports Club02:34:35+00:26:47
2877Erlandsson, JohanSportklubben Rye02:35:18+00:27:30
2955Pacini, Rocco AnthonyMTB Täby02:38:04+00:30:16
3054Olsson, NiklasMera Lera MTB02:39:49+00:32:01
3136Karlsson, Johankvänums IF02:39:56+00:32:08
3228Hampus, PeterLidingö CK02:40:33+00:32:45
3358Raud, JohanSMACK02:40:39+00:32:51
3480Nyberg, ChristianCK Hymer02:41:35+00:33:47
3569Vizins, DickMera Lera MTB02:43:03+00:35:15
3646Lindfors, MagnusSpårvägen02:43:48+00:36:00
3738Knutsson, FredricFinspångs CA02:43:51+00:36:03
3861Smeds, HåkanMTB Täby02:45:16+00:37:28
3971Winberg, FredrikTullinge SK02:45:43+00:37:55
4072Zetterström, JohanSpårvägen CF02:47:59+00:40:11
4165Tamm, RalphEskilstuna CK02:48:15+00:40:27
4266Thurén, GustavMera Lera MTB02:48:41+00:40:53
4374Alexandersson, MagnusCK Valhall02:50:25+00:42:37
4459Siggesson, Nils-ErikAlmby ik02:51:03+00:43:15
4523Ek, StefanSödertälje CK02:51:25+00:43:37
4670Widén, RichardMeraleramtb02:54:52+00:47:04
4773Åhlen, ChristerMJÖLBY CK02:56:06+00:48:18
4852Norin, ChristerJärfälla ck02:57:06+00:49:18
4929Håkansson, AndersCK Ceres02:57:20+00:49:32
5053Norlander, Perck ceres03:01:40+00:53:52
5126Granberg, Martinck antilopen03:01:57+00:54:09
5251Nilsson, GöranFredrikshofs IF CK03:16:23+01:08:35
5332Jäderfeldt, Petersödertälje ck03:19:55+01:12:07
-43Leijon, FreddyFinspångs CADNS
-22Edlund, TonyMtbtäbyDNS
-44Lewis, CliveCykloteket Racing TeamDNS
-47Lindqvist, AndersMTB TäbyDNS
-277Wikstrand, AndreasVårgårda CKDNF
-34Karlsson, BjörnSöderköpings SKDNS
-35Karlsson, JoelBålsta cykelklubbDNS
Redovisat 60 av 60 st
Resultatlista: F15-16 start: 2015-04-25 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1415Lindberg, Nellyck antilopen01:31:53
Redovisat 1 av 1 st
Resultatlista: P15-16 start: 2015-04-25 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1303Johansson, AlbinMera Lera MTB01:29:07
2301Andersson, RikardFinspångs ca01:35:22+00:06:15
3285Kremsl, KarlLinköping01:35:48+00:06:41
4384Sirsjö, SimonAlmby IK01:36:35+00:07:28
5302Engström, PatrikRembo IK01:39:33+00:10:26
6383Holmgren, WilliamAlmby IK01:48:58+00:19:51
7393Stark, FilipKnivsta CK02:04:22+00:35:15
-305Lindquist, EmilSpårvägen CFDNF
-304Lindberg, Axelck antilopenDNS
Redovisat 9 av 9 st
Resultatlista: P13-14 start: 2015-04-25 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1404Ernstsson, JoelFinspångs CA00:59:52
2411Thulin-Elofsson, JoelKolmården MTB01:06:29+00:06:37
3403Bergman, PatrikLEKEBERGS IF01:13:07+00:13:15
4405Grahn, SimonKolmrden MTB01:13:11+00:13:19
5410Pettersen, AdamAlmby IK01:13:34+00:13:42
6408Kagevi, CarlTullinge Sk01:16:29+00:16:37
7221Norlander, ElliotCK Ceres01:16:31+00:16:39
8401Andersson, Viktorck antilopen01:18:35+00:18:43
9407Johansson, MartinVreta SMK01:24:07+00:24:15
10412Vizins, BenjaminMera Lera MTB01:25:10+00:25:18
11518Lif, SebastianMTB Täby01:25:49+00:25:57
12501Falck, ChristofferVästerås Cykelklubb01:29:17+00:29:25
13406Höglund, JesperTBOK01:30:22+00:30:30
14519Nord, ElliotTäby MTB01:30:34+00:30:42
-402Berglund, KalleTullinge SKDNS
-409Klyver, HjalmarTrosabygdenscyklisterDNS
Redovisat 16 av 16 st
Resultatlista: Tävling 55 km Herrjuniorer start: 2015-04-25 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
188Kitzberger, LudvigSpårvägen/Merida Sverige02:37:03
290Skarin, Marcusck antilopen03:06:57+00:29:54
-89Kloo, WilliamNorbergs CKDNF
Redovisat 3 av 3 st
Resultatlista: Motion 55 km start: 2015-04-25 11:01
Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
91Adamsson, Robin03:32:19
92Alexandersson, Pontus02:59:41
93Almqvist, Filip02:50:20
94Alvarsson, UlrikKisa SK03:32:15
283Ancker, GöranEkängens IF02:48:13
95Andersson, JanGranheds IF03:22:57
275Andersson, JohanVreta SOMK02:58:46
96Andersson, KristianVingåkers CK03:26:19
97Andersson, MagnusSvärtinge02:54:23
98Andersson, Tom03:08:54
99Andersson, Tommy04:05:53
100Andersson, TommyDNS
101Appelgren, Marcus02:55:33
102Appelquist, GöranMTB Gotland03:06:36
103Arnesson, Magnus03:53:59
104Arnesson, Mikael03:54:08
105Askerlund, MikaelEskilstuna02:44:36
106Bengtsson, GeorgDNS
107Bengtsson, PatrikKolmården Adventures02:58:49
108Berg, Pär03:26:01
109Berg, Roberteskilstuna03:22:10
110Bergqvist, Lenny04:37:57
111Bergström, JohanIK NocOut03:05:56
112Berzelius, TobiasMVLT02:55:56
113Borg, Anders05:11:15
114Borg, Björn03:38:59
115Borg, GustavYdres Stigfinnare03:21:11
116Brenden, Thornocout.seDNS
117Bäckelin, DanielSORUNDA02:47:53
118Bärgh, Jonas03:06:36
273Carlsson, AndersHabo03:15:32
119Carlsson, MarcusCK HymerDNS
224Carlsson, MartinKimstad03:49:27
120Carlsson, OlofFBS03:49:15
299Castren, Joonas03:08:06
121Dahlkvist, TorbjörnTjust BRC02:59:53
122Davidsson, Jonas-03:45:58
123Detterfelt, JonasVreta SoMK03:25:34
124Donnelly, Oskar03:07:28
125Edlund, Patrik-03:49:15
126Enderin, MagnusTelgeDNS
127Engström, Adam02:58:35
128Engström, TobiasIK NocOut.se03:08:04
129Enkvist, Daniel02:50:00
130Eriksson, TobiasKinkhyttan MTB03:09:15
131Fokine, NicholasIKHP03:02:19
132Forsgren, OlliverMera Lera Mtb02:42:47
295Friberg, KjellJärfälla CK02:42:27
133Friedel, HansHallstahammar03:41:55
296Geijler, StefanFarsta02:47:31
274Grimsell, HansMera Lera MTB03:10:12
134Gross, KristofferCK Wimer02:57:39
135Gräntz, Martin03:14:58
136Gunnarsson, RasmusElmhults Sport Club03:00:58
137Hagström, FredrikVingåkers CK03:29:03
138Hane, JohanDNF
139Heintze, Jan-Erik04:31:43
140Heintze, Niclas03:40:49
141Hellberg, MagnusEskilstuna03:09:35
142Hesselgren, Mats04:50:47
143Holm, Björn03:57:42
267Hultman, RichardJärfälla CK03:03:47
144Jacobsson, StefanVingåkers CK02:48:23
145Jansson, DavidKinkhyttan MTBDNS
146Jedenfalk, PaulVreta somk02:45:30
147Jesmin, MattiasMjölby03:25:42
271Jonsson, HansEskilstuna CK02:55:55
148Jung, RogerNässjö Cykelklubb04:29:54
149Jurstrand, ClaesNyköping04:19:25
150Karlsen, TonyTullinge SK03:06:13
151Kremsl, Andreas03:03:47
152Krolewski, Andrzej03:38:16
153Kurg, DanielDNS
154Kärverud, StefanFredrikshof CKDNF
155Lagerdtröm, Fredrik#MTB Morgon02:47:41
156Lanberg, PavelVelocipedföreningen Punschrullen03:02:17
157Larsen, YngveSya SK03:44:57
158Larsson, EmilKolmården AdventuresDISQ.
159Larsson, JoachimSSAB Oxelösund/Saxum Capra CK04:00:04
160Larsson, Simonkolmården adventures02:37:21
161Leberruyer, NicolasEskilstuna CK02:40:23
162Lindberg, Johanck antilopen02:54:38
163Linden, BjörnTeam Magnus03:28:42
164Linder, BjörnMTB Gotland03:23:59
165Lindgren, HåkanKolmården Adventures02:45:30
166Lindholm, PerLidingö03:09:37
167Lindman, EliasDNS
279Lindroth, UrbanEskilstuna03:27:45
169Loy, Henrik#MTBmorgon02:55:40
170Löfgren, PeterJärfälla ckDNF
171Lönn, JohanGranheds IF03:09:58
172Marklund, Martin03:57:56
173Mildner, AndreasCF Fricyklisterna03:07:56
272Militz, UlfHabo03:56:41
174Mård, CamillaCK CXDNS
175Möller, MattiasNorrköping02:48:09
176Nilsson, JonasTajts Mtb03:07:39
177Nilsson, LarsAstraZeneca If03:15:27
178Nisu, JensGustavsberg03:40:10
179Nord, Tomas03:16:24
298Oltnäs, ThomasSimonstorp Multisport02:38:56
180Patrikson, JesperDNF
265Patriksson, JohanSandsjöfors SK03:13:28
181Persson, HåkanSMHI IF02:53:20
278Persson, MagnusÖrebro04:06:24
182Persson, NiclasElmhults Sport Club02:36:13
270Petersdotter, AliciaTajs MTB Norrköping03:48:06
365Petersson, MalinKnivsta CKDNS
183Petersson, ThomasNAIS03:16:12
269Pettersson, TobiasAlmby IK02:50:16
184Raschperger, RobertEAC-IF03:39:29
185Reinholdsson, AndersVingåkers CKDNS
186Remle, AndersNybro Ski03:43:10
266Riedel, JensKolmården03:37:12
187Rombing, NiclasEskilstuna02:46:26
281Rovaniemi, RolfKisa03:44:08
188Rundström, AndersDNS
189Rutemark, AndreasDNS
190Rönnholm, PeterFunäsdalens IF03:28:22
191Samuelsson, HenrikFinspångs CA03:18:00
284Samuelsson, Lars03:08:02
192Sand, JoachimOvansjö03:39:09
193Sandell, Anders03:19:17
194Schloenzig, MichaelTjust BRCDNF
195Skoglund, ErikOxvretens SK03:32:38
196Skoglund, Johaneskilstuna03:04:47
197Skoog Holst, EdwardTeam Nordic Trail Trosa03:53:41
198Sohl, Cristoffer02:59:25
199Ström, TorbjörnMera Lera MTB03:00:10
200Ståhl, Per03:15:31
201Sundling, RebeckaVelocipedföreningen PunschrullenDNS
202Sundqvist, Janne03:57:56
203Sundström, John03:39:15
204Szanto, PeterHunghult MTB team03:43:09
205Söderberg, Magnus03:21:26
206Tellmo Jung, AnneliNässjö Cykelklubb04:29:55
276Teppola, JaniIK Hakarpspojkarna02:53:26
207Thorsell, JonasTunabergs Mtb03:08:42
208Ulvbane, Hanstjust brc02:37:55
209Vehmas, Martin02:49:34
210Vuori, Tommy05:11:15
211Waher, AndreasVingåkers CK03:08:58
212Wallin, PärJärna02:50:01
213Westlund, MatsIkhp03:36:23
214Wikstrand, AndreasVårgårda CKDNS
280Wilensjö, MatsTjust BRC02:38:32
215Wilhelmsson, TobiasCK Wimer02:51:34
231Zbigniew, WiznerDinvelo CK02:37:11
268Zetterlund, FredrikJärfälla CK03:06:26
216Åstrand, ChristerVingåkers CK03:13:15
Redovisat 150 av 150 st
Resultatlista: Motion 35 km start: 2015-04-25 11:01
Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
306Ahlbom, Jörgenkalmar02:19:39
307Alm, RichardTrosabygdens Cyklister01:47:32
386Andersson, GöranMotala AIF Skidklubb02:09:35
387Andersson, LarsGodegårds SK02:08:55
308Andersson, RobertDNS
309Andersson, Åke01:54:25
310Arvstrand, JoelDjurgårdens IF Cykel02:14:26
311Asp, MagnusSimonstorp Multisport01:51:34
313Bergman, Felix01:45:50
396Bergstedt, JohnnyKolmården02:05:17
314Björklund, VictoriaMjölbyDNS
315Buskas, LennartGranheds IFDNF
316Carlsson, NilsSträngnäs CK01:32:57
385Claesson, Henrik "Henke"Nyköping01:57:10
394Crispin, AnnicaST MTB02:00:16
317Danielson, OlaMotala Segelklubb01:48:51
318Dirhoussi, AchrafMariefred02:12:34
319Eriksson, DanielDNS
320Eriksson, MagnusSSSS01:55:22
321Eriksson, Per-ErikCk Ceres01:54:21
322Fredriksson, PerVingåkers CKDNS
323Fridström, PeterSträngnäs cykelklubb01:37:32
324Gerdtman, OlleVingåkers CK01:40:34
325Gerdtman, StigVingåkers CK02:13:41
326Gilljam, DavidIK NocOut.se01:58:19
327Gran, ChristerEskilstuna01:54:27
328Gustafsson, ChristianNynäs ik01:39:53
329Haffling, StefanCK Dainon01:58:43
330Hedström, Mattias02:04:01
331Herlin, VilmaLidingö CK02:24:03
332Häger, Mats01:50:33
333Hällbom, JonasEskilstuna CK01:57:37
334Hällbom, KimEskilstuna CK01:50:43
335Hörstam, PatrickTbck01:48:04
336Jansson, ConnyTeam Stränkan01:38:31
337Jönsson, ChristerST MTB01:54:42
338Kalsson, MårtenTbck01:40:31
339Karlsson, JohanTajts MTBDNF
388Karlsson, MikaelEricsson IF Katrineholm01:53:25
340Kernell, JimmyIK Hakarpspojkarna02:16:09
341Koivula, Mikael01:26:00
342Kron, ThomasNässjö CK02:16:07
395Kroon, RobertNorrköping02:06:46
343Kustvik, Christer02:34:09
344Kustvik, Maria02:34:10
345Larsson, BoGranheds if02:02:46
346Larsson, Jenstajts mtb01:55:53
347Lennartsson, Andersck wimer02:44:49
389Lindbergh, Niklas Mera Lera MTB02:02:29
348Lindblom, RobertTajta Brallans Vänner02:05:53
349Lindgren, Madelene01:57:43
350Lindgren, MarcusDNS
351Lindström, TobiasVingåkers CK02:08:29
352Louca, Nicholas01:48:27
353Lundell, RobinTajts MTB02:00:02
354Magnusson, Erik01:43:09
355Melin, Olov02:09:44
356Nielsen, ChristofferFöreningen Wexiö Velo01:59:00
357Nilsson, Antonck antilopen01:38:39
358Nilsson, DagTeam family02:09:51
359Nogéus, PerCk Hymer01:59:21
360Nord, Johan02:05:07
361Nyberg, LenaMera Lera02:04:15
362Palmfjord, HåkanCK Ceres01:41:41
363Pers, AndersSSSS02:39:09
364Petersen, FlemmingTeam X53 Hammarstrands XC01:37:45
391Petersson, StefanCK Antilopen01:42:08
366Pettersson, MikaelESKILSTUNA CK02:08:43
367Pettersson, Tobiasvingåker mtbDNS
368Rentoft, Martin02:02:39
369Roos, Håkan01:58:43
370Rydgren, MichaelTeam Stränkan01:49:27
390Segatori, AntonioST MTB01:59:41
371Sjökvist, Bobo01:59:52
392Sjöqvist, StaffanLinköping01:49:32
372Sjöström, Niclas01:51:47
373Skoog, PerCK Ceres01:48:17
374Skoogh, CamillaESKILSTUNA CK02:13:41
375Svensson, Pontus01:36:55
382Sylvan, IngelaKolmården MTB01:51:55
376Tärnfjord, ClaesTeam Stränkan01:46:44
377Valgeborg, HåkanAwesome Bikers02:22:42
378Walther, TobiasTeam MM01:58:06
379Werner, JensTeam Stränkan01:59:36
380Wigren, Johan01:46:00
381Wållberg, MattiasTeam MM01:55:09
Redovisat 86 av 86 st
Resultatlista: Motion 25 km start: 2015-04-25 11:01
Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
416Dunge, HenrikCBC01:34:17
417Edlund, MagnusDNS
418Elfving, RutYdres Stigfinnare01:37:40
511Eriksson, ThomasTäby01:23:03
419Gunnarsson, SimonFinspångs CADNS
420Gunnarsson, StefanFinspångs CA01:15:26
421Gustavsson, Johan01:25:23
422Jansson, Fredrik01:40:17
423Jansson, Tomas01:42:30
510Johansson, JoakimVästervik01:52:13
509Johansson, JohnVästervik01:21:45
424Karlsson, Christoffer01:50:47
425Kättström, MattiasMVLTDNS
426Larsson, JohannaDNS
517Lif, HenrikMTB Täby01:24:09
427Lokmanis, Gatis01:30:58
428Luukko, HarriSträngnäs CK01:25:27
292Marklund, OscarKolmården MTB01:17:30
429Olsson, AnetteTullinge01:31:41
430Persson, Emma01:43:28
290Persson, JimmyOTB MTB Vendelsjö01:13:25
289Persson, MikaelOTB MTB Stockholm01:27:46
431Persson, Urban01:50:49
220Petersson, MalinKnivsta CK01:18:57
432Pickl, JohanKungsörs SK01:25:11
433Pickl, NiklasKungsörs SK01:25:11
219Stark, MikaelKnivsta CK01:36:25
434Welander, Mikael02:12:49
508Wärdig, AnneliTeam Family01:43:23
435Åström, Aron01:29:17
436Östring Pettersson, AndreasFredrikshof ckDNS
Redovisat 31 av 31 st

FörkortningFörklaring
DNS(Did Not Start) Har inte startat
DNF(Did Not Finish) Har inte gått i mål/bröt
DISQ.(Disqualified) Diskvalificerad
*Väntar på resultat

www.torden.se - e-post