Resultatlista: Knatteklass start: 2017-05-13 10:30
Nr.Efternamn, FörnamnKlubb
513Aldén, Iris *
514Aldén, Vilgot *
515Alenbrand, LokeKolmården Adventures *
516Alenbrand, SuneKolmården Adventures *
517Algmark, LeahUt-Kolmården *
518Algmark, LokeUt-Kolmården *
511Bergholtz, OscarOK Kolmården *
519Karlsson, Nellie *
520Kjellgren, MiltonBörbäri *
521Kongstad, Alma *
522Kongstad, Gustav *
523Levinson, SixtenOK Kolmården *
524Levinson, TureOK Kolmården *
525Saksi, EinarGisselö Gårdsbryggeri *
526Saksi, EstridGisselö Gårdsbryggeri *
527Saksi, SixtenGisselö Gårdsbryggeri *
528Sangby Peterson, Olivia *
529Storm, SigneCirkus Loddby *
Redovisat 18 av 18 st
Resultatlista: K21 start: 2017-05-13 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
123Strömberg, SofieMatteus SI01:41:00
228Trunschke, JudithTeam Nordic Trail01:47:36+00:06:36
35Helgesson, Anna01:54:25+00:13:25
420Saksi, ElminaTjalve IF Norrköping/ASICS Frontrunner01:54:25+00:13:25
52Ellmark, NinaRiver runners01:56:51+00:15:51
6105Bergflo, EmmaTeam Nordic Trail02:03:03+00:22:03
7224Karlsson, MariaSaras Hälsokälla02:04:04+00:23:04
821Savelid, ChristinLinköping02:05:18+00:24:18
926Söderqvist, PetraGottsunda IF02:05:20+00:24:20
106Kind, PiaKuddbyObstacle02:08:44+00:27:44
114Gustafsson, Karin02:11:22+00:30:22
127Klingstedt, AnnaLöparbruttorna02:15:37+00:34:37
1324Svedberg, Caroline02:23:19+00:42:19
143Gunnarsson, ÅsaLöparbruttorna02:23:20+00:42:20
159Larsson, Hanna02:23:57+00:42:57
1614Nyström, Hanna02:24:39+00:43:39
17240Journath Pettersson, Cecilia02:25:09+00:44:09
181Brantö, MariaTeam Nordic Trail02:25:52+00:44:52
1918Peterson, Katarina02:28:01+00:47:01
2025Söderqvist, PernillaBälinge IF02:28:29+00:47:29
2131Westerback, Nina02:30:59+00:49:59
2213Nordenvall, Anneli02:31:00+00:50:00
2311Lindström, AnnaSkärblacka02:31:14+00:50:14
2430Viska, TheresiaSolna02:32:07+00:51:07
2522Stenström, PamélaTeam Nordic Trail02:34:37+00:53:37
2610Lindoff, GiselaTeam Bomull02:47:09+01:06:09
2715Olander, KlaraRiver Runners02:49:29+01:08:29
2832Öhlund, HeleneColmec Runners03:01:06+01:20:06
298Kreutz, CeciliaColmec Runners03:01:07+01:20:07
3012Malmqvist, SaraTeam Nordic Trail Örebro03:07:29+01:26:29
-16Patriksson, CharlotteTeam Nordic TrailDNS
-19Rosdal, KajsaIf start ÖrebroDNS
-29Vigren, KristinaTeam Fillinge UltraDNS
Redovisat 33 av 33 st
Resultatlista: M21 start: 2017-05-13 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
137Bartkevicius, AlgirdasIK Akele01:24:46
273Karlsson, EdvinTeam Nordic Trail01:29:33+00:04:47
3222Karlsson, HarriJärla IF Orientering01:29:38+00:04:52
433Alenbrand, PärKolmården Adventures01:33:08+00:08:22
588Nordman, ThomasIK Nocout.se01:40:29+00:15:43
658Gustafsson, JohanBFT-bygg01:41:32+00:16:46
7216Arvidsson, NiklasTeam Nordic Trail01:42:59+00:18:13
8238Ekstrand, Crelle01:43:19+00:18:33
9215Löfstrand, AndreasRunacademy IF - tailwind01:43:42+00:18:56
1099Wallin, PontusSMHI IF01:44:20+00:19:34
1150Collén, JonasWesteros Trail Running Society01:44:25+00:19:39
1260Haglund, DavidIK NocOut.se01:45:22+00:20:36
1349Chedid, RickardFinspång SOK01:45:37+00:20:51
1490Persson, Karl-Johan01:46:28+00:21:42
1576Kuronen, SimonLinghem Swimrun01:46:30+00:21:44
1684Loftén, Dan01:46:31+00:21:45
1745Brantö, ChristianTeam Nordic Trail01:46:57+00:22:11
18110Danielsson, MattiasIK NocOut01:47:10+00:22:24
1956Garberg, AronWesteros Trail Running Society01:47:23+00:22:37
20227Oltnäs, ThomasSimonstorp Multisport01:47:40+00:22:54
21101Wiberg, Frans01:49:20+00:24:34
2252Dahlström, AndreasTeam Nordic Trail01:49:30+00:24:44
23237Petersson, Mattias01:51:04+00:26:18
2439Berg, RobertAxa sports club01:51:11+00:26:25
2587Nilsson, Samuel01:51:16+00:26:30
2642Blomqvist, Andreas01:52:02+00:27:16
2796Strömqvist, JohanSMHI IF01:52:02+00:27:16
2859Haglind, EmilSLK Oxelösund01:53:49+00:29:03
2992Rydström, JonasTeam Nordic Trail Nkpg01:54:28+00:29:42
3078Lassebro, Joakim01:54:35+00:29:49
31100Wester, JohanSMHI IF01:58:03+00:33:17
32221Cezar, Claudio01:58:41+00:33:55
3362Hedblom, JoacimWTRS01:58:42+00:33:56
3467Holm, PerBjursås IK01:59:30+00:34:44
3564Hillman, AndreasKolmården01:59:42+00:34:56
3697Viklund, JonasRejlers IF01:59:46+00:35:00
3771Jakobsson, MikaelSvinstadsjöns IF02:03:01+00:38:15
3865Hjalmarsson, ErikLinköping02:04:14+00:39:28
3961Hallin, HenrikSSOK02:05:08+00:40:22
4054Fredriksson, AndreasEskilstuna Trailklubb02:06:28+00:41:42
4169Ingvarsson, EricMjölby02:06:44+00:41:58
42239Pettersson, Claes02:08:36+00:43:50
43102Wigilius, RikardNocOut.se02:08:37+00:43:51
4482Lingfors, HenrikLinköpings OK02:09:21+00:44:35
4546Brohäll, AndersStockholm Multisport/Fortsätt!02:10:09+00:45:23
46214Andersson, MagnusJulita Triathlon02:10:36+00:45:50
4747Carlsson, Jacob02:10:57+00:46:11
4840Blixt, PatrikBjörkfors GoIF02:12:11+00:47:25
4981Lindström, AndreasPrinsens kanoner02:12:28+00:47:42
5066Hoffner, GöranSMK-RUNNERS02:13:25+00:48:39
5185Lundin, MarcusDark Trail Runners02:13:43+00:48:57
5227Sörskog, Karl02:19:01+00:54:15
5377Landin, RobertEskilstuna Trailklubb02:23:20+00:58:34
5483Ljung, KennethIk nocout.se02:23:50+00:59:04
5541Blixt, TomTeam Nordic Trail02:24:32+00:59:46
5675Kjellgren, MarcusBörbäri02:24:40+00:59:54
5774Kinnander, NiclasMatteus SI02:25:14+01:00:28
5863Hellgren, MaxHammarkinds OK02:27:05+01:02:19
5934Andersson, David02:31:42+01:06:56
60236Hassel, Marcus02:32:22+01:07:36
6170Ingvarsson, MikaelMjölby02:32:24+01:07:38
6248Carlsson, JensOK Kolmården02:32:34+01:07:48
6391Romani, VanjaTeam Åsö Bageri02:33:06+01:08:20
64103Zetterström, StefanTeam Bomull02:47:10+01:22:24
6538Berg, Danielmiles to go endurance02:49:26+01:24:40
6657Grahn, TommyTeam Nordic Trail Örebro03:07:30+01:42:44
-35Aronsson, JohnasCirkus LoddbyDNS
-36Asplund, AndersCallista Enterprise ABDNS
-43Brander, PontusTjalve ifDNS
-44Brange, ElonWebgroup Sektionen för Industriell ekonomi LIUDNS
-51Dahlberg, NiklasTeam Nordic TrailDNS
-53Edlund, MackanDNS
-55Frisk, MagnusHillerstorps GoifDNS
-72Johansson, Tobiast.u.f.fDNS
-79Levinson, NicklasOK KolmårdenDNS
-80Lindeborg, CarlDNS
-86Nilsson, OscarTeam Årsta DeliDNS
-89Nyholm, DennisDNS
-93Sand, AndreasKuddbyObstacleDNS
-94Sjöberg, OscarN/ADNS
-95Sommarström, IsakDNS
-98Wagner, FredrikTeam Årsta DeliDNS
-104Öberg, BillyDNS
Redovisat 83 av 83 st
Resultatlista: VK21 start: 2017-05-13 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1217Borg, AnnelieOK Denseln02:22:58
2106Jonsson, IngelaLonesome Runners02:29:19+00:06:21
3107Wiberg, CeciliaIK NocOut.se02:30:58+00:08:00
Redovisat 3 av 3 st
Resultatlista: VM21 start: 2017-05-13 11:00
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1113Kreutz, HenricKolmårdens MTB01:39:18
2112Joelsson, AndersSaras Hälsokälla01:45:50+00:06:32
3228Johnsson, PontusRejlers IF01:53:33+00:14:15
4118Vera, IlichWesteros Trail Running Society01:54:29+00:15:11
5119Wiberg, JonasIK NocOut.se01:55:35+00:16:17
6111Hellberg, AndersRönninge01:59:02+00:19:44
7116Savelid, JohnNaturguiden02:04:17+00:24:59
8115Nordin, HåkanTNT Norrköping02:05:20+00:26:02
9120Öström, JohanFiskeby Bruk Norrköping02:09:53+00:30:35
10108Bertilsson, OlleTeam Olle02:15:34+00:36:16
11117Sörskog, Gösta02:16:42+00:37:24
12114Käll, MaxMarginalen IF02:18:59+00:39:41
-109Danielsson, JesperRIF LinköpingDNS
Redovisat 13 av 13 st
Resultatlista: F15 start: 2017-05-13 11:05
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1187Ekman, MatildaTäby OK00:30:23
2188Hallin, IdaSSOK00:34:55+00:04:32
3186Björklund, Johanna00:42:01+00:11:38
Redovisat 3 av 3 st
Resultatlista: K6 start: 2017-05-13 11:05
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1190Hellsten, Sara00:35:15
2198Skoglund, MariaÖstansjö SK00:36:18+00:01:03
3189Carlsson, ElinorEndeavour Athletics00:36:53+00:01:38
4193Lundberg, MadeleineEndeavour Athletics00:44:20+00:09:05
5197Schanson, CarolinaEndeavour Athletics00:44:58+00:09:43
6243Casselsjö, CarolineOK Kolmården00:46:16+00:11:01
7246Casselsjö, JulieOK Kolmården00:46:16+00:11:01
8194Lundh, EvaEndeavour Athletics00:47:48+00:12:33
9195Lövberg, Malin00:49:15+00:14:00
10192Lindahl, EmelieEndeavour Athletics00:49:42+00:14:27
11196Måbäck, SaraEndeavour Athletics00:49:43+00:14:28
-191Levinson, ElinSvärtingeDNS
-199Wallberg, CarolinaEndeavour AthleticsDNS
Redovisat 13 av 13 st
Resultatlista: M6 start: 2017-05-13 11:05
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1219Elofsson, JoelKolmården MTB00:29:29
2202Ekman, MatsStockholms hamns IF00:29:48+00:00:19
3206Modig, AndreasTajts MTB00:32:29+00:03:00
4223Skoglund, IngvarÖstanssjö SK00:36:19+00:06:50
5208Olander, MartinRiver Runners00:36:20+00:06:51
6200Aldén, RobinEndeavour Athletics00:38:44+00:09:15
7210Vallgren, AntonUmara Sport Club00:38:59+00:09:30
8209Olsson, JohanEndeavour Athletics00:42:42+00:13:13
9203Eriksson, MattiasEndeavour Athletics00:47:49+00:18:20
10207Ohlsson, AndersEndeavour Athletics00:49:43+00:20:14
-201Brantelöv, MagnusEndeavour AthleticsDNS
-204Hultbom, PerDNS
-205Larsson, JensEndeavour AthleticsDNS
Redovisat 13 av 13 st
Resultatlista: P15 start: 2017-05-13 11:05
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
-212Ståhlberg, JoakimDNS
Redovisat 1 av 1 st
Resultatlista: K10 start: 2017-05-13 11:10
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1226Carlsson, JenniferTjalve00:51:32
2152Åberg, LisaSnigelklubben00:53:15+00:01:43
3235Schede, CarolinaTeam Nordic trail00:58:45+00:07:13
4232Löfstrand, AnnaTeam Nordic trail00:58:47+00:07:15
5213Gundberg, KarinKolmården Adventures01:00:30+00:08:58
6131Hellström, Malin01:01:12+00:09:40
7164Komaromi, AnikóUt-Kolmården01:01:18+00:09:46
8134Jansson, Josephine01:01:30+00:09:58
9140Larsson, KarinaKungsörs SK01:03:44+00:12:12
10135Johansson, Elin01:04:49+00:13:17
11141Lindberg, Helen01:04:49+00:13:17
12149Wall, Charlotta01:07:20+00:15:48
13139Kongstad, Åsa01:07:43+00:16:11
14138Karlsson, Victoria01:09:36+00:18:04
15125Ekholm, JennyLynx multisport team01:09:43+00:18:11
16123Christoffersson, Sandra01:09:47+00:18:15
17137Josefsson, Anna01:09:48+00:18:16
18147Svenman, Nina01:10:20+00:18:48
19128Engdahl Tollin, Ulrica01:10:22+00:18:50
20136Johansson, Tove01:10:22+00:18:50
2117Persson, Malin01:11:09+00:19:37
22122Brunell, AnnaSiemens01:13:28+00:21:56
23129Franken, Lisa01:14:03+00:22:31
24150Wallin, Pia01:15:02+00:23:30
25142Lindblom, Caroline01:16:20+00:24:48
26220Svedenstedt, Kajsa01:16:32+00:25:00
27124Collén, ViktoriaWesteros Trail Running Society01:21:13+00:29:41
28146Pourangnia, MaryamPourangnia01:25:21+00:33:49
29143Liu, Kristen Po LingCanDish01:25:56+00:34:24
30148Van Doninck, Eveline01:29:00+00:37:28
31133Hoffner, Annika01:29:02+00:37:30
-121Alenbrand, ElisabethDNS
-126Emmrich, HeikeTeam UltraSwedenDNS
-127Engdahl Tollin, LindaDNS
-130Friberg, JohannaDNS
-132Hillbom, SaraSaras HälsokällaDNS
-144Mattsson, MalenaTornet IFDNS
-145Nicklasson, AnnicaDNS
Redovisat 38 av 38 st
Resultatlista: M10 start: 2017-05-13 11:10
Plac.Nr.Efternamn, FörnamnKlubbTid
1241Lundgren Björnqvist, ChristofferHammarby friidrott00:44:15
2174Näkne, DanielTjalve IF Norrköping00:47:51+00:03:36
3245Wass, SimonIFK Norge00:48:52+00:04:37
4242Casselsjö, ChristerKolmården Adventures00:48:53+00:04:38
5175Olofsson, JörgenSer Sail IF00:49:18+00:05:03
6234Larsson, SimonKolmården Adventures00:50:32+00:06:17
7166Lagos, AndersHellre än bra LK00:51:51+00:07:36
8167Landström, PatrikIK NocOut.se00:52:09+00:07:54
9169Linder, HåkanUT Kolmården00:53:27+00:09:12
10168Larsson, TonyKungsörs SK00:53:50+00:09:35
11218Elofsson, Henrik Kolmården MTB00:55:33+00:11:18
12156Eklund, Martin00:55:56+00:11:41
13163Klasson, DanielAxa Sports Club00:55:58+00:11:43
14244Eriksson, HansSköldinge IF00:56:30+00:12:15
15229Hellgren, AndreasHammarkinds OK00:58:47+00:14:32
16184Zetterlund, NilsDerive Next AB00:58:48+00:14:33
17183Wittskog, CristofferSMHI IF01:00:28+00:16:13
18185Zetterlund, SebastianMediakontoret Creative Friends01:01:00+00:16:45
19176Pettersson, BjörnUT Kolmården01:01:20+00:17:05
20159Hellberg, MagnusRönninge01:01:34+00:17:19
21230Seiron, Per-OlofTeam Nordic Trail01:02:02+00:17:47
22161Hägg, JohanTeam Nordic Trail01:03:16+00:19:01
23151Zetterberg, JonasCanDish01:03:43+00:19:28
24233Hambergs, PeterTNT01:05:20+00:21:05
25181Stålbom, Sebastian01:06:47+00:22:32
26157Florén, AndersPourangnia01:07:15+00:23:00
27154Bergflo, Richard01:07:16+00:23:01
28155Davidsson, JonasVreta SoMK01:11:31+00:27:16
29180Sanner, Linus01:11:53+00:27:38
3068Hultkrantz, AlexTeam Nordic Trail01:12:19+00:28:04
31182Wiklund, Martin01:21:15+00:37:00
32231Antonsson, ThomasLK Nyköping Runners01:24:23+00:40:08
33158Florén, Mats01:34:54+00:50:39
-225Arshi, EliasTjalveDISQ.
-153Andersson, JonasDNS
-160Holm, JoelDNS
-162Jansson, JonasDNS
-165Ladén, JosefDNS
-170Mellgren, BjörnDNS
-171Mellgren, ErikDNS
-172Nilsson, LinùsTornet IFDNS
-173Nilsson, PatricGreboDNS
-177Rudberg, PontusIK AkeleDNS
-178Rudberg, RasmusIK AkeleDNS
-179Sandahl, ArvidDNS
Redovisat 45 av 45 st

FörkortningFörklaring
DNS(Did Not Start) Har inte startat
DNF(Did Not Finish) Har inte gått i mål/bröt
DISQ.(Disqualified) Diskvalificerad
*Väntar på resultat

www.torden.se - e-post